top of page

Emmi-skin

Zdravija, mlađa i čvršća koža i atraktivan izgled.

 

Senzacionalni učinci otvaraju novu eru za postizanje i održavanje lijepe i zdrave kože.

 .

Zbog čega je uložen napor u razvijanju triju različitih krema za kožu?

 

Postoji velik broj različitih tipova kože koji se razlikuju od osobe do osobe:

  • Normalna koža

  • Suha koža

  • Jako suha koža

  • Mješovita koža

  • Masna koža

  • Osjetljiva koža

  • Koža od 40, itd.

 .

U skladu s tim, bilo je važno da se razviju različite kreme s različitim učincima, budući da ne može postojati univerzalna krema za sve tipove kože.

Suha koža   je gruba, krhka i lako puca. Sadrži nisku razinu masnoća i vlage i često se razvija prhut. To dovodi do svrbeža i osjećaja napetosti. Suha koža je često vrlo osjetljiva i rano oblikuje nabore, osobito oko očiju i u području usta.

.

Jako suha koža  zbog nedostatka masnoća i vlage, trpi puno više od suhe kože. Ovaj tip kože je na dodir grub, počinje se ljuštiti i često je posebno osjetljiva.

Idealno za ovaj tip kože dokazano je

 Ultraschall- Hyaluroncreme Emmi-skin H, koja djeluje odmah i trajno.

.

Mješovita koža se pojavljuje i kod žena i kod muškaraca. Pri tome, na nosu, čelu i bradi nastaju masna, sjajna područja i nečista koža s prištićima i miteserima.

.

Masna koža  se očituje kroz velike pore i sjajna područja, zbog povećanja proizvodnje sebuma (spoj lipida kojeg tvore i izlučuju lojne žlijezde u dermisu).

Nedostatak toga je da masna koža često ima slabu cirkulaciju i sklona je nečistoćama, prištićima i velikim porama.

Idealno za ovaj tip kože dokazano je 

Ultraschall- Collagencreme Emmi-skin C, koja pod antibakterijskim učinkom ultrazvuka djeluje terapijski i osvježavajuće.

.

Osjetljiva koža  je vrlo osjetljiva na vanjske i unutarnje podražaje stresa. Na nju naročito djeluju vanjski okolišni čimbenici kao što su UV svjetlo, vrijeme, suhi zrak u prostoriji ili mehanička opterećenja. Psihološki stres ima posebno negativan učinak na kožu iznutra. Rezultat su neugodni osjećaji poput vrućine, stezanja, peckanja ili svrbeži, a opet, odraz tih rezultata očituje se kroz crvenilo, otekline ili naročito duboke bore.

Idealno za ovaj tip kože pokazala se 

Ultraschall-Siliziumcreme Emmi-skin S, čiji je posebno trajan učinak postignut kroz udjele ranije nepoznatog silicija i udjele zlato-platina.

 

 

U starosti od 40+  koža općenito pokazuje nižu elastičnost, suhe dijelove kože, fine linije i bore. Vidljivi znaci starenja kože. Razlog tako manje čvrste kože, pored ostalog, uključuje pad proizvodnje kolagena, kao i smanjena moć regeneracije stanica kože.

Kod većine žena stvaraju se dodatni suhi dijelovi kože i neugodan osjećaj napetosti kože.

U ovom slučaju vrlo brzo i trajno djeluju 

Ultraschall-Collagencreme Emmi-skin C i Ultraschall-Hyaluroncreme Emmi-skin H.

Ultraschall-Collagencreme Emmi-skin C potiče regulaciju količine kolagena i podupire prirodnu regeneraciju kože. Hijaluronska kiselina sprečava formiranje suhih dijelova kože i neugodnog osjećaj napetosti. Obje kreme se mogu koristiti istodobno.

Nanesite prvo tanki sloj Ultraschallcreme Emmi-skin C, ostavite da upije oko 2 minute i nakon toga, Hyaluroncreme Emmi-skin H tanko nanijeti preko Collagencreme. Zatim dijelove kože namazane kremama 10 do 15 sekundi tretirati sa ultrazvučnim uređajem Emmi-Skin Gold.

.

Usput rečeno: različite ultrazvučne kreme mogu se koristiti odvojeno, bez ultrazvuka. Opsežni testovi su pokazali da je učinak krema kroz korištenje ultrazvuka mnogo puta bolji, brži i trajniji.

.

Ultrazvuk također jako dobro djeluje kao prijenosno sredstvo za druge kreme, primjerice, kod korištenja kreme protiv boli.

 

U skladu s tim, bilo je važno da se razviju različite kreme s različitim učincima, budući da ne može postojati univerzalna krema za sve tipove kože.

 

Senzacionalna djela otvaraju novo doba

postizanja i očuvanja lijepe i zdrave kože.

 

- Nježna upotreba ultrazvuka, bez pokreta

- Ljepota bez kirurgije i kemije

- Za svaki tip kože – bez nuspojava

- Inovativne i vrlo djelotvorne kreme

 

 

Hyaluron, Collagen i Silizium

 

Djeluju protiv bora i upala kože, kod iritacija, kožnih alergija, gljivičnih oboljenja, posjekotina i puno više od toga.

 

Njega kože s usmjerenim ultrazvukom – ovako to djeluje:

 

Željenu ultrazvučnu kremu tanko nanijeti na područje kože koje se tretira, eventualno i drugu ultrazvučnu kremu tanko nanijeti preko toga. Navlažite glavu četkice u vodi. Prislonite glavu četkice bez pritiska i bez pomicanja na površinu koju tretirate i držite 10 do 20 sekundi.

Po procjeni, nanesite samo onoliko kreme na površinu kože koju možete tretirati u roku od 2 minute. Nakon prvih 10 do 20 sekundi, glavu četkice premjestiti na sljedeći dio površine kože (širina četkice) i tretirati opet 10 do 20 sekundi.

Nakon završetka, tretirano područje obrisati mekom vlažnom krpom i kremu nanijeti na sljedeće područje. Postupak ponavljati sve do kraja tretmana. Ovisno o stanju kože i bora, preporučljivo je izvođenje tretmana jednom dnevno ili u dužim vremenskim intervalima, na primjer, jednom tjedno.

 

 

Emmi-skin H Ultraschall-Hyaluroncreme

 

Zateže kožu i vraća joj potrebnu vlagu, koja je nestala kroz dehidracijske uvjete kao što su sunce, topli zrak od grijanja, loša prehrana, premali unosa tekućine itd. Krema ima brz i trajan učinak. Podlogu Emmi Skin H – ultrazvučne kreme predstavlja izvorska voda aktivirana platinom.

 

Sastojci:

ioni platine, izvorska voda i Hijaluronska kiselina (ključna je molekula u procesu starenja kože i odgovorna je za elastičnost i potpornu funkciju, odnosno visko-elastična svojstva kože. U koži, hijaluronska kiselina predstavlja dio mreže kolagenskih vlakana i elastina).

 

 

 

 Emmi-skin C Ultraschall-Collagencreme

 

Čisti duboko u pore i normalizira sadržaj kolagena u koži. Pročišćene pore rastu odozdo prema gore i na taj način dovode do održivo zdrave, lijepe kože. Krema prodire do najnižeg sloja kože, odakle se opskrbljuju gornji slojevi kože.

 

 

 

Emmi-skin S Ultraschall-Siliziumcreme

 

Djeluje kod izrazito naborane kože kroz jačanje vezivnog tkiva (čelo, vrat, nadlaktice, dekolte). Stvara dobru podlogu kože, što dovodi do smanjenja / sprečavanja jačeg nastajanja bora.

 

Naravno, kreme su bez parabena, parafina, umjetnih boja i silikona.

.

Nježna upotreba, bez pokreta – ljepota bez kemije ili operacije

Primjenjiva za sve tipove kože – bez nuspojava

Inovativne, učinkovite ultrazvučne kreme: krema sa hijaluronskom kiselinom, kolagenska krema i silicij

Učinkovito protiv bora i kožnih infekcija, prehlada, alergija kože, gljivičnih oboljenja, posjekotina i puno više.

bottom of page